Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Invata sa prepari stiuca la gratar in 3 pasi!
Luni, 19.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Iti place pestele? Prepara un salau la gratar!
Duminică, 18.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Cea mai buna idee pentru friptura de Craciun: purcelus de lapte la tava
Sâmbătă, 17.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Prepara doua retete de friptura de pui savuroase
Vineri, 16.04.2010 | de Alexandra Machitescu
O masa delicioasa: Friptura de porc cu cartofi la cuptor
Vineri, 16.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Friptura de iepure cu garnitura de orez cu legume
Joi, 15.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Gateste vanatoreste: Friptura de porc mistret
Joi, 15.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Iata cum prepari un file pangasius la gratar in 15 minute
Joi, 15.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Vinete la gratar – garnitura ta pentru friptura de pui
Miercuri, 14.04.2010 | de Roxana Gheorghe
O friptura de porc la tava cu adevarat condimentata
Marţi, 13.04.2010 | de Alexandra MachitescuIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!