Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

6 simptome-cheie pe care le ai dacă suferi de coronavirus

DivaHair
Nu poți să respiri

Nu poți să respiri

Este cel mai grav simptom dat de coronavirus și acesta este semnul clar care face diferența între COVID-19 și o răceală obișnuită sau o gripă. Deci, dacă ai simptome ca febra sau tusea și, la un moment dat, nu mai poți respira, lucrurile sunt clare. Dacă ai apucat să suni la medic înainte de acest semn, este important să revii cu un telefon pentru a-l anunța și de acest simptom. Cum se manifestă? Simți o presiune uriașă pe piept, ca și cum nu poți trage aer pentru a-ți umple plămânii cu aer. ”Sună imediat medicul dacă ai un astfel de simptom”, ne sfătuiește doctorul Patrice Harris, președintele Asociației Americane a Medicilor.  ”Dacă acest simptom este foarte grav, sună imediat la 112”, a adăugat el.
Corelate cu acest simptom mai sunt încă două care, de obicei sunt asociate problemelor cardiace: învinețirea feței sau a buzelor și durerea continuă în piept, ceea ce indică lipsă de oxigen.

Oamenii de știință descoperă lucruri noi, zi de zi, despre noul coronavirus și simptomele cauzate de acesta. În majoritatea cazurilor, așa cum am aflat și până acum, febra, tusea și imposibilitatea de a respira au fost manifestările cele mai întâlnite.

Citește și COVID-19: cum trebuie să mergem la medic, dacă este neapărat necesar! Reguli de bună purtare

Toate aceste simptome se manifestă începând într-un interval de 14 zile de la data la care ai contractat COVID-19, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, din Statele Unite ale Americii. Însă, ce tip de febră, ce tip de tuse, ce înseamnă lipsa aerului și cum se resimt toate aceste simptome, la bolnavii de COVID-19, conform cnn.com.
Iată cum îți dai seama dacă suferi de coronavirus și ce vei simți!

Citește și Dimensiunea dezastrului din spitalul groazei din Suceava: ”Din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele”

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!