Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Femeile folosesc aspiratorul pentru a scurta menstruația. Semnalul de alarmă transmis de ginecologi

Roxana Dumitrica

Femeile ar face orice să-şi aline durerile din perioada menstruaţiei. O metodă şocantă practicată de tot mai multe femei este folosirea unui aspirator, care „trage” sângele menstrual. O asistentă din Seattle a povestit pe pagina ei de Twitter că două femei au ajuns la urgenţe într-un interval de doar o săptămână din cauza acestei metode cel puţin bizare.

Femeile aspirau sângele menstrual, pentru a scăpa mai repede de perioada menstruală. Acest lucru a dus la probleme grave de sănătate şi infecţii. Femeile, de 19 şi 23 de ani, au ajuns la timp la spital, dar, dacă mai aşteptau, viaţa le-ar fi fost pusă în pericol, a relatat asistenta.  

Ciclul menstrual are ritmul lui. Folosind un aspirator, ritmul este accelerat de peste 1.000 de ori și organismul este dat peste cap.

Din păcate, această „modă” a extracției sângelui menstrual nu este nouă. Se pare că metoda bizară este folosită încă din anii '70. Atunci, niște feministe au inventat un dispozitiv care aspira sângele menstrual din uter. Dispozitivul era folosit şi pentru avorturile clandestine, pe vremea când era ilegal să faci întreruperi de sarcină. Este de la sine înţeles câte femei au suferit din cauza acestei invenţii.

Dacă vrei să opreşti sau să amâni menstruația, cel mai bine este să mergi la ginecolog, pentru a-ţi prescrie un tratament special.

Pentru a scăpa de durerile menstruale, ia pastile cu efecte antiinflamatoare și analgezice. De asemenea, poți scăpa de crampele menstruale dacă ții o sticlă cu apă caldă pe abdomen.

Ca să depăşeşti mai uşor perioada delicată a lunii, poți să faci... sex. Orgasmul duce la contracția mușchilor uterului și, astfel, favorizează eliminarea mai rapidă a sângelui menstrual. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!