Medicamentul homeopatic este singurul care poate fi administrat din momentul nasterii si pana la sfarsitul vietii

Medicamentul homeopatic este singurul care poate fi administrat din momentul nasterii  si pana la sfarsitul vietii

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Michèle Boiron, fiica unuia dintre fondatorii Laboratoarelor BOIRON, este prezenta zilele acestea in Romania, unde sustine o serie de conferinte pentru farmacistii din Bucuresti  si Iasi, pe tema „Aportul medicamentului homeopatic in practica farmacistului, in afectiunile ORL".

Cu acest prilej, Michèle Boiron lanseaza in Romania o noua carte „Homeopatie: Dosarele expertului - ORL", al carei co-autor este François Roux  si colaborator dr. Frédéric Voirin. Destinata farmacistilor  si practicanrilor medicinei homeopate, cartea isi propune sa-i ajute pe specialisti in prescrierea medicamentelor destinate patologiilor ORL, acestea fiind principalul motiv pentru care se solicita cel mai des sfaturi in oficina.

Michele Boiron

Michèle Boiron, personalitate cu notorietate internationala in domeniul farmaceutic, militeaza pentru dezvoltarea, acolo unde este posibil, a rolului farmacistului de «consilier al sanatatii». Autodefinindu-se „globetrotter" pentru homeopatie, Michèle Boiron calatoreste in intreaga lume  si isi dedica timpul intalnirilor cu farmacistii  si cu junalistii. Fidela crezului sau, Michèle Boiron sustine ca locul homeopatiei este in cadrul medicinei,  si nu "alaturi" sau "in afara" ei.

De altfel, „medicamentul homeopat este singurul care poate fi administrat din momentul nasterii  si pana la sfarsitul vietii fara a exista riscul de supradoza  si fara a avea efecte secundare. Singurul risc asociat este acela ca medicamentul homeopatic sa nu- i faca efectul asupra afectiunii pentru care a fost administrat", spune Michèle Boiron.

In mod firesc, homeopatia a depasit barierele care o desparteau de medicina alopata  si a castigat increderea atat a pacientilor cat  si a profesionistilor din domeniul sanatatii, medicamentul homeopatic aparand din ce in ce mai des in recomandarile medicilor, mai ales ale pediatrilor.

„De cativa ani exista in Romania o scoala de Homeopatie, care are sediul la Paris,  si care pregateste medici in medicina homeopata. Acestia invata sa practice homeopatia in cunostinta de cauza. Iar in ce priveste medicii pediatri, in ultimii 3 ani s-au inscris foarte multi specialisti care activeaza in spitale. Din ce spun medicii care au trecut prin aceasta  scoala, in domeniul pediatriei homeopatia raspunde

foarte bine si sunt incantati ca au la dispozitie un medicament sigur si fara efecte secundare, in ceea ce priveste copiii mici. Si cred ca mai devreme sau mai tarziu, e o chestiune de timp pana cand medicii din alte specialitati, cum ar fi oncologia, vor fi deschis si in fata beneficiilor terapiei homeopatice.", Silvia Mainescu, Director General Boiron Romania.

Laboratoarele BOIRON participa la acest eveniment, ca expertul mondial in fabricatia  si inovatia medicamentului homeopatic de calitate.

Articolul urmator
Fastingul intermitent poate avea efecte benefice asupra sănătății tale! Ce spun experții
Fastingul intermitent poate avea efecte benefice asupra sănătății tale! Ce spun experții
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.