Suferi de insomnii? Garanţia unui somn fără probleme există!

Suferi de insomnii? Garanţia unui somn fără probleme există!

Redactor Andreea Baluteanu

Un somn profund este cheia pentru o viață echilibrată și sănătoasă. Tulburările de somn reprezintă una dintre complicațiile societății actuale, iar oamenii de știință le asociază cu instalarea mai multor boli, printre care se numără și cancerul.

Desigur, nu spunem că vei ajunge să suferi de o afecțiune fatală pentru că nu dormi bine noaptea. Până la urmă, fiecare dintre noi a avut parte de perioade de insomnii în viață. Mai dificil e însă momentul în care acestea se prelungesc. Atunci e cazul să intervii: noi îți dezvăluim în rândurile de mai jos garanția acelui somn de prunc de care nu credeai că te vei mai bucura vreodată!

De ce nu dormi bine? Cele mai importante cauze ale insomniilor

Insomniile sunt una dintre problemele cu care se confruntă chiar și cele mai sănătoase dintre noi. Indiferent de vârstă, nopțile în care ne frământăm încontinuu, fără să reușim să punem geană pe geană, reprezintă un coșmar din toate punctele de vedere.

Specialiștii sunt de părere că principalele cauze ale insomniilor sunt legate de stres, neliniște, anxietate sau tensiune. Simplul fapt că stai în pat, încercând să te convingi că este obligatoriu să adormi, privind necontenit la minutele care se scurg pe ceasul tău, poate să afecteze calitatea somnului.

Desigur, alimentația și stilul de viață reprezintă probleme în acest sens: dacă obișnuiești să consumi ceai negru, cafea, băuturi carbogazoase înainte de somn, nu e de mirare că nu mai reușești deloc să te scufunzi în lumea viselor. De asemenea, și nerespectarea unui program echilibrat de somn poate conduce la perturbări pe termen lung: în cazul în care într-o zi mergi la somn la ora 10, în alta te culci la 2, iar în treia nu dormi deloc, să nu te mire faptul că trupul și creierul tău vor ajunge atât de confuze, încât nu mai știu cum să reacționeze.

Tehnologia și lumina artificială se află și ele pe lista factorilor care pot contribui la insomnii. În cazul în care scenariul tău de dinainte de somn presupune un maraton din serialul tău preferat, un regal al emoțiilor extreme, sau plonjatul în lumea fascinantă a Instagramului, nu ar trebui să te mire faptul că nu reușești să adormi. Mult prea stimulat, creierul tău nu mai reușește să mai acceadă în starea de pace și de liniște necesară pentru ca tu să cazi în brațele lui Moș Ene.

Este posibil să dormi din nou ca un bebeluș: produsul care te ajută

Remedii contra insomniei există din cele mai vechi timpuri: mama te trimitea la culcare cu un pahar de lapte cald, dar de când nu a mai funcționat această metodă? Din fragedă pruncie. Ceaiurile de mușețel sau de tei, băile relaxante, crearea unui ambient propice înainte de culcare și lectura sunt permanent enumerate pe post de remedii împotriva tulburărilor de somn.

Însă problema e că, atunci când deja suferi de insomnii, leacurile de mai sus nu mai funcționează. E cazul ca acum să apelezi la un aliat de nădejde, așa cum este BienDormir®. Azi îți prezentăm cele două sortimente care pe noi ne-au impresionat cu eficiența lor.

Este vorba, în primul rând, despre BienDormir® Rapid. Produsul conține 100% ingrediente concentrate care vor calma tulburările de somn și vor pune capăt perioadelor de insomnie cauzate de neliniște, stres sau tensiune nervoasă.

Suplimentul va reuși să reducă rapid perioada necesară instalării somnului, una dintre cele mai importante funcții ale unui astfel de produs. De asemenea, BienDormir® Rapid îmbunătățește calitatea odihnei, reduce oboseala și nu produce somnolență reziduală, un fenomen care este adesea asociat cu medicamentele de sinteză.

Unul dintre cele mai importante atuuri ale BienDormir® este reprezentat de faptul că nu produce dependență, în principal datorită faptului că este conceput din ingrediente naturale.

Dar care este această combinație de elemente care garantează rezultate de excepție? În cadrul BienDormir® Rapid se reunesc extractele de valeriană, de passiflora și mac californian, alături de care apar antiaglomeranții și lactoza monohidrată.

Suplimentul se eliberează fără prescripție medicală, așa că poți apela la el de câte ori simți nevoia.

Ceea ce ne place foarte mult la BienDormir este că face distincție între diversele cauze ale pierderii somnului, un amănunt esențial pentru un produs de gen. Astfel, dacă suspectezi că motivele pentru care nu reușești deloc să ațipești pot fi legate de faptul că lucrezi noaptea sau în condiții de iluminare artificială, ai schimbat sau schimbi des fusul orar, ești suprasolicitată, depui eforturi fizice sau intelectuale intense, suferi de oboseală cronică sau, dimpotrivă, ești privată de somn adesea, atunci trebuie să încerci BienDormir® Forte. De asemenea, produsul se dovedește ideal și atunci când înaintezi în vârstă și începi să suferi de insomnii din această cauză.

Suplimentul are aceleași rezultate precum „fratele său” cu efecte rapide și prezintă aceeași eficiență, singura diferență fiind aceea că se adresează celor care suferă de tulburări de somn din cauza motivelor enumerate mai sus.

În ceea ce privește compoziția, și BienDormir® Forte include extractele de passiflora și de mac californian, dar le adaugă acestora melatonină, hormonul secretat de corp în momentul în care se instalează starea de somn.

Ambele suplimente trebuie administrate seara, cu aproximativ 30-60 de minute înainte de culcare. Este necesar să stingi lumina și să te așezi în pat, pentru a te asigura că trupul tău intră în starea de relaxare propice somnului.

Durata de administrare a suplimentului e recomandată la 2-4 săptămâni. Poți să folosești și pentru mai mult timp, de exemplu, pentru 8 săptămâni neîntrerupt, dar este recomandat ca după acest interval să faci o pauză de 4 săptămâni. După luna de întrerupere a tratamentului, poți reîncepe să folosești BienDormir.

După câte ai văzut, poți să scapi de insomnii și de toate tulburările de somn. E însă necesar să găsești aliați care să te ajute în acest sens, precum BienDormir® Forte și BienDormir® Rapid. Cu ajutorul lor, somnul de prunc nu mai este un vis intangibil!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Alimente pe care le poți mânca deși au prins mucegai, potrivit unui expert în siguranță alimentară
Alimente pe care le poți mânca deși au prins mucegai, potrivit unui expert în siguranță alimentară
De ce boala vei suferi la batranete?
Incepe quiz
De ce boala vei suferi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.