Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Friptura de vanat cu ciuperci si sos de vin
Marţi, 13.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Prepara un piept de pui la gratar ca in America Latina
Marţi, 13.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Invata sa garnisesti orice friptura cu ciuperci
Luni, 12.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Prepara o reteta regala - dorada la gratar!
Vineri, 09.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Iata doua idei pentru a prepara costita la gratar!
Vineri, 09.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Prepara frigarui de pui cu ciuperci si frigarui vegetariene
Vineri, 09.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Friptura de pui glazurata cu portocale - inedit si delicios!
Joi, 08.04.2010 | de Edda Bild
Friptura de carne de porc umpluta cu arome mediteraneene!
Joi, 08.04.2010 | de Edda Bild
Delecteaza-te cu o rafinata friptura la tava cu rozmarin
Joi, 08.04.2010 | de Edda Bild
Frigarui de creveti Terikyaki: fantastica imbinare de creveti si ananas!
Joi, 08.04.2010 | de Edda BildIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!