Fripturi la gratar pentru gustul fiecarui roman!
Carnea este “legume noastra preferata” zicea un prieten! Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!

Piept de pui la gratar cu un sos de afine si topping de coriandru
Miercuri, 07.04.2010 | de Edda Bild
Iata cum poti prepara friptura din piept de pui la gratar sau la cuptor
Miercuri, 07.04.2010 | de Roxana Gheorghe
O reteta excelenta pentru gratar: Frigarui de porc!
Marţi, 06.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Nelipsita de la masa festiva: Friptura de porc!
Vineri, 02.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Simplu si delicios: carne de pui la cuptor cu cartofi nature
Vineri, 02.04.2010 | de Ana Maria Stroe
Prepara o delicioasa friptura de rata la cuptor
Vineri, 02.04.2010 | de Roxana Gheorghe
Afla cum poti prepara cel mai fraged ficat la gratar!
Joi, 01.04.2010 | de Alexandra Machitescu
Rasfatat-te cu friptura de manzat cu ciuperci si sos de vin
Miercuri, 31.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Reteta specialistului: Friptura de vitel la tava cu sos
Miercuri, 31.03.2010 | de Alexandra MachitescuIn meniu pentru astazi? O friptura sau un gratar savuros?
Incearca sa adaptezi oricare dintre retetele clasice de friptura sau gratar pentru a obtine mereu gusturi noi si experiente culinare deosebite. Transforma orice fripturi cu ajutorul unor condimente bine alese sau cu o garnitura desavarsita!