Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce spune despre tine felul în care îi vezi pe ceilalți

Luni, 03.04.2017

Spune-ne cum sunt ceilalți, ca să îți spunem cum ești tu! Este rezultatul unui studiu desfășurat de specialiștii de la Wake Forest University (SUA), care au ajuns la concluzia că părerea pe care ne-o facem despre cei din jur arată cum suntem noi de fapt! Testează-ți și tu adevărata fire, în rândurile de mai jos!

Testul care îți arată cum ești cu adevărat, în funcție de cum îi percepi pe ceilalți

Autorii studiului citat mai sus au constatat că modul în care îi catalogăm pe ceilalți e un indice clar al fericirii, al bunătății și al stabilității noastre emoționale. Vezi de ce parte te situezi supunându-te testului nostru, inspirat de cercetarea specialiștilor. Aruncă o privire asupra fețelor de mai jos și fii sinceră: cum ți se par?

 test cum ii vezi pe ceilalti

1. Ai putea spune lucruri majoritar pozitive despre fețele din test. Prima fată ți se pare că adăpostește un suflet bun, iar cea din a doua imagine e una dintre cele mai strălucitoare frumuseți naturale pe care le-ai văzut. Se citește cu ochiul liber că femeia din a treia imagine e împlinită, iar cea de-a patra pare puțin timidă, dar extrem de drăguță!

Felicitări, dacă așa au sunat și concluziile tale, în mare, ești o persoană mulțumită, satisfăcută de viața ta. Felul în care i-ai perceput pe acești necunoscuți, punând în lumină doar calitățile lor, arată că ai o personalitate pozitivă, optimistă și o bunătate nativă. De asemenea, conform cercetărilor de la Wake Forest University, ai o inimă bună și o stabilitate emoțională de invidiat.

Cu alte cuvinte, personalitatea ta e reflectată de ceea ce vezi întipărit pe fețele de mai sus, ceea ce te transformă într-o persoană amabilă, politicoasă și sociabilă, care își face mulți prieteni și are parte în general de favorurile sorții. Totul pornește de la această atitudine exemplară!

2. Dimpotrivă, prin minte îți trec lucruri nu tocmai plăcute despre fețele din imagine. Desigur, la prima vedere, pot părea în regulă, dar, dacă le privești mai atent, începi să descoperi câteva defecte. Fata din imaginea cu numărul unu e drăguță, dar te îndoiești de capacitatea sa intelectuală; ca să fii sinceră, ești convinsă că e destul de prostuță. Te întrebi sincer de ce a doua fată nu a investit într-un fond de ten cu care să își acopere pistruii și care să nu o mai arate atât de obosită. Ce să mai spui despre a treia, care se pare că nu a auzit nici de crema antiage, nici de vopseaua de păr. Iar fata din a patra imagine pare expresia perfectă a aroganței!

Ce se întâmplă cu tine? Treci printr-o perioadă dificilă în viață? Altfel ne explicăm cu greu cum de te-ai regăsit în cuvintele de mai sus! Specialiștii sunt de părere că aprecierile tale te arată drept o persoană narcisistă, cu un comportament antisocial. Nu prea îți plac oamenii, ești mai degrabă închisă în tine și este chiar posibil să te confrunți cu afecțiuni precum depresia sau instabilitatea emoțională.

Tot experții vin însă și cu soluția! Modul în care îi percepi pe alții te definește, dar te poate afecta mai profund decât crezi. Dacă te vei concentra pe atributele pozitive ale celorlalți și vei încerca să îți schimbi părerea asupra lor, ameliorându-ți percepția, vei „invita” aceste elemente pozitive și în viața ta. Vei fi mai fericită, mai optimistă și vei avea parte de lucruri mai bune!

Tu ce părere ai despre rezultatele obținute la testul percepției?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!