Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce nu ar consuma niciodată cardiologii: fereşte-te de aceste alimente!

Redactor Andreea Baluteanu
Mâncăruri procesate sau congelate

Mâncăruri procesate sau congelate

Nu ştii ce să găteşti în această seară, aşa că te îndrepţi spre raionul de semipreparate şi „adopţi” cu mărinimie o pungă cu cartofi congelaţi şi o plăcintă „îngheţată”, pe care le combini cu o pizza pe care trebuie „doar” să o încălzeşti? Te paşte un risc ridicat de afecţiuni cardiovasculare. Pe lângă faptul că nu au nicio valoare nutriţională, aceste mâncăruri conţin aditivi, potenţiatori de arome, conservanţi şi o colecţie frumoasă de E-uri, dar şi sare şi zahăr! Cu greu ai fi putut găsi opţiuni „mai bune” pentru masa de seară!

Căutăm cu înfrigurare leacul împotriva cancerului, dar uităm cu desăvârşirecă o altă afecţiune ucide cu sânge rece, fiind responsabilă de un adevărat „genocid” asupra umanităţii. Este vorba despre bolile cardiovasculare, care constituie prima cauză a mortalităţii din România, cu peste 62% dintre decese! Suntem laureaţii Europei la acest capitol, ceea ce nu constituie sub nicio formă un motiv de mândrie.

Ce este şi mai dureros? Spre deosebire de temutul cancer, bolile cardiovasculare sunt în multe cazuri consecinţa directă a stilului nostru de viaţă: fumatul, alimentaţia nepotrivită şi lipsa de mişcare se numără printre cele mai răspândite cauze ale afecţiunilor de inimă.

Tocmai de aceea, părerea cardiologilor este extrem de importantă! Medicii subliniază importanţa unui stil de viaţă sănătos şi a unui consum frecvent de legume, proteine de calitate, fibre şi grăsimi sănătoase, dar sunt radicali mai ales atunci când vine vorba despre ce NU trebuie să consumăm!

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt alimentele pe care cardiologii nu le-ar „găzdui” niciodată în farfurie!

Tu ce părere ai? Te numeri printre împătimitele acestor mâncăruri delicioase, dar atât de periculoase?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!